Op ons vakmanschap kunt u bouwen!

De firma B&H Van Steenvoort is gespecialiseerd in bouw- en verbouwingswerken en in schrijn- en timmerwerken. Gaat u bouwen of wilt u uw woning renoveren en weet u niet goed van welk hout pijlen maken? Geen probleem! B&H Van Steenvoort heeft reeds jaren ervaring in allerlei bouw- en verbouwingswerken en in schrijn- en timmerwerken. Bij alle werkzaamheden garanderen we een functionele en mooie uitwerking die volledig aan uw verwachtingen voldoet. B&H Van Steenvoort is een flexibel bedrijf dat voor elk (renovatie)project een geschikte oplossing aanbiedt! 

Onze vakmannen hechten veel belang aan klantvriendelijkheid en transparante communicatie. U kunt er met andere woorden zeker van zijn dat onze offertes overzichtelijk en waarheidsgetrouw worden opgesteld zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ook voor vakkundig advies over onze werkzaamheden of producten kunt u ons steeds contacteren.

Contact

Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u beroep doen op onze kennis en kunde om u bij te staan in uw bouwproject? Geef ons dan gerust een seintje zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen inplannen en uw specifieke verwachtingen kunnen overlopen. Bovendien zorgt onze gedetailleerde en vrijblijvende offerte ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze diensten

  • Hebt u bouwplannen? Wilt u eindelijk werk maken van uw droomwoning? Zoekt u een partner om uw dakconstructie, uw ramen en deuren of uw splinternieuwe achterbouw te realiseren? Kies dan voor B&H Van Steenvoort in Brasschaat.

    Lees meer
  • (Ver)bouwen heeft heel wat voeten in de aarde. Vertrouwen op ervaren vakmannen is dan ook cruciaal als u uw project vlot wilt laten verlopen. Voor B&H Van Steenvoort is het renoveren van uw woning geen opdracht, maar een uitdaging die we aangaan met de beste middelen.

    Lees meer
  • Wilt u uw woning of uw kantoor volledig afbreken en vervolgens helemaal opnieuw beginnen? Ons ervaren bedrijf uit Brasschaat garandeert piekfijne resultaten voor uiteenlopende afbraakwerken.

    Lees meer