Renovatie 

Alle renovatiewerken

(Ver)bouwen heeft heel wat voeten in de aarde. Vertrouwen op ervaren vakmannen is dan ook cruciaal als u uw project vlot wilt laten verlopen.  Voor B&H Van Steenvoort is het renoveren van uw woning geen opdracht, maar een uitdaging die we aangaan met de beste middelen: kwaliteitsmateriaal, vakmannen en transparante communicatie. Wat wenst u nog meer om uw bouwproject gesmeerd te laten verlopen?! 

De beste oplossing voor uw renovatieproject

Bij B&H Van Steenvoort bieden we verschillende diensten aan, gaande van kleine tot grote verbouwingswerken. Wilt u uw plafonds en muren laten isoleren, uw vloeren laten plaatsen of uw gyprocwanden installeren? Wij staan te uwer beschikking! Ook voor afwerking met natuursteen kunt u op de kennis en kunde van B&H Van Steenvoort rekenen. 

Om een goede samenwerking te bewerkstelligen, dragen we bij B&H Van Steenvoort betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast zijn we ons bewust van het feit dat renovatiewerken een hap uit uw budget betekenen en dus houden we maar al te graag rekening met uw vooropgestelde budget. Tijdens het overlopen van onze mogelijkheden, zult u al gauw merken dat we voor elk project een oplossing op maat hebben aan de scherpste prijzen! Van welke diensten u ook gebruik wilt maken bij B&H Van Steenvoort; u mag er zeker van zijn dat we steeds al het mogelijke doen om uw project tot in de kleinste details af te werken. 

Opvolging

B&H Van Steenvoort wordt gerund door twee ervaren experts die een persoonlijke werfopvolging en een flexibele aanpak garanderen. Voor ons is geen opdracht te groot of te complex! Dankzij onze jarenlange ervaring in de woningbouw kunnen we steeds een resultaat garanderen dat aan uw verwachtingen voldoet. Of zoekt u misschien een vakman voor een nieuwbouw of afbraakwerken? Neem gerust contact met ons op.